Proslavljen Dan škole

Objavljeno: Utorak, 30 Svibanj 2023 Napisao/la Gabrijela Prskalo

30. svibnja se obilježava Dan Osnovne škole fra Miroslava Džaje. U utorak su se održala sportska natjecanja učenika u ekipnim sportovima : nogometu, graničarima, odbojci, košarci i u individualnim sportovima: trčanju, skoku u vis, preskakivanju vijače, bacanju medicinke itd. U školskom hodniku je bila postavljena likovna izložba učeničkih radova. Čestitamo svim učenicima na sudjelovanju, a posebne čestitke onima koji su osvojili priznanja.

31. svibnja u 11.30 u Hrvatskom domu Kupres se održala školska priredba. Bilo je tu raznolikih točaka: pjevanja, recitiranja, glume i sviranja. Vrijedne učiteljice i voditeljice sekcija su  sa svojim učenicima pripremili priredbu koja je bila dosta posjećena. Zahvalili bi ravnateljici i djelatnicima Hrvatskog doma Kupres na osiguranom prikladnom prostoru za našu priredbu. Ovom prigodom zahvaljujemo i ostalim kupreškim ustanovama na lijepoj suradnji tijekom ove školske 2022./2023. godine, a posebno Općini Kupres.

Nakon priredbe djelatnici škole su imali organiziran ručak povodom Dana škole. Tada smo se  oprostili od naše djelatnice Dragice Lozančić koja uskoro odlazi u zasluženu mirovinu. Našoj Dragici želimo da svoje umirovljeničke dane provede prije svega u zdravlju i lijepim trenutcima sa svojom obitelji.