Projekt "Uspostava sustava podrške cjelovitom razvoju potencijalno darovitih učenika"

Objavljeno: Četvrtak, 20 Travanj 2023 Napisao/la Ivana Ćubela

Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa vlade Hercegbosanske županije u suradnji sa Centrom izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije (CI SDŽ) proveli su projekt pod nazivom "Uspostava sustava podrške cjelovitom razvoju potencijalno darovitih učenika" .
Osnovna škola fra Miroslava Džaje u Kupresu sudjelovala je u tom projektu koji je vodio petočlani Tim djelatnika škole koji čine: Kristina P.Čičak, Tatjana Subotić, Ivica Lozančić, Ivanka Čolić i Ivana Ćubela.


Dana 20. travnja 2023. godine u Kulturno-informativnom centru (KIC) u Tomislavgradu organiziran je zadnji susret gdje su Timovi škola prezentirali prikaz planiranih aktivnosti koje su osmislili kroz edukaciju te svečana podjela Potvrda o završenom Programu usavršavanja za rad s potencijalno darovitim učenicima u trajanju od 150 sati. Zahvaljujemo se Ministarstvu znanosti, prosvjete, kulture i športa vlade Hercegbosanske županije i Centru izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije (CI SDŽ) na organizaciji i edukaciji ovog vrlo značajnog projekta.

Ivana Ćubela