Kamp na Jahorini

Kreirano Ponedjeljak, 23 Studeni 2015 Ažurirano Ponedjeljak, 23 Studeni 2015 Objavljeno Ponedjeljak, 23 Studeni 2015 Napisao/la Ružica

U sklopu projekta ''Dijalog za budućnost'' u organizaciji UN-ovih agencija 14. i 15. studenoga održan je završni kamp na Jahorini. Kamp je okupio oko 100 učenika, roditelja i nastavnika.

Svaka škola održala je prezentaciju o svom sudjelovanju u ovom projektu te su nam prikazali kako su organizirali Dan različitosti u svojoj školi. Boraveći na Jahorini mogli smo upoznati nove prijatelje, ali i susresti se sa starim  koje smo upoznali na prethodnom kampu na Vlašiću. Kao i obično, organizirane su zabave da bi se svi sudionici opustili i zabavili. No, nismo se samo zabavljali. Nakon projekta ''Živjeti različitosti'' , početkom sljedeće godine započinje novi projekt pod sličnim nazivom - ''Živjeti vrijednosti'' u kojem će naša škola također sudjelovati. Drugi dan našeg seminara iskoristili smo u razgledavanju glavnog grada Sarajeva. Posjetili smo sva važnija mjesta: Gradsku vijećnicu, Baščaršiju, mjesto Sarajevskog atentata i mnoge druge znamenitosti Vrhbosne. Na kraju smo otišli u Zemaljski muzej, gdje smo mogli vidjeti i poneku stvar iz našeg grada Kupresa.

 Družiti se u sklopu projekta bilo je divno iskustvo, mada je kratko trajalo. Uskoro će i naša škola organizirati Dan različitosti te se nadamo da ćemo taj zadatak uspješno odraditi kao i ostale škole.

Matea Barišić  Predsjednica Učeničkog vijeća

Galerija