Posjet Zenici

Kreirano Srijeda, 21 Listopad 2015 Ažurirano Srijeda, 21 Listopad 2015 Objavljeno Srijeda, 21 Listopad 2015 Napisao/la Ružica

U sklopu projekta ''Obrazovanje za pravično društvo'' u organizaciji Step by Stepa, uz podršku USAID-a i FOD-a, naša škola  posjetila je svoju partnersku školu Osnovnu školu ''Edhem Mulabdić'' zajedno s OŠ ''Kiseljak 1'' i OŠ ''Brestovsko'' iz Kiseljaka.

 Ugodno su nas dočekali ravnateljica, nastavnici i učenici u školskom dvorištu. Na početku smo uživali u priredbi koju su pripremili učenici članovi dramske, literarne i glazbene sekcije koji su nas oduševili svojom izvedbom. Podijeljeni u grupe, posjetili smo najveće kazalište u BiH – Bosansko narodno pozorište Zenica, te uživali u dječjoj kazališnoj predstavi ''Pingvin''. U školskim prostorijama održane su brojne korisne  radionice za učenike, nakon čega  su ambasadori naše škole potpisali Sporazum o suradnji između predstavnika Općine Zenica i djece ambasadora/ica iz sve tri škole. Nakon svega toga, obišli smo sva značajna mjesta u Zenici te se zabavili sa svojim novim prijateljima.

Željno očekujemo sljedeću posjetu  drugim partnerskim školama, kao i skoro domaćinstvo u našem gradu. Nadamo da će biti jednako zabavno kao i u  Zenici.

 Matea Barišić IX.b

Galerija