Dani kruha

Kreirano Ponedjeljak, 29 Listopad 2018 Ažurirano Ponedjeljak, 29 Listopad 2018 Objavljeno Petak, 26 Listopad 2018 Napisao/la Josipa Čolić

I ove jeseni u našoj školi zahvalili smo se majci zemlji. Dani kruha su održani 26.10. Učenici su zajedno sa svojim nastavnicima  i učiteljima uredili svoje štandove u školskom hodniku. Štandovi su bili raznoliki, a peciva i plodovi govorili su o rodnoj  2018.  god.

 Učeničko vijeće priredilo je poseban štand na kojem su se mogla kupiti razna peciva, domaći pripravci, slastice itd. Našoj proslavi prisustvovali su roditelji, srednjoškolci te naši župnici don Tomislav Mlakić,  kapelan don  Marko Slišković,  te župnik župe Suho Polje fra Marko Jukić. Molitvu je predvodio i sve skupa blagoslovio župnik Tomislav Mlakić . Zajedno s župnikom svi smo se pomolili, zahvalili Bogu i krenuli  u obilazak štandova. Dugo smo isprobavali jela, slastice, divili se plodovima i košaricama. Dodjeljena su priznanja za najljepši stol (košaru, tikvu). Bilo je jako lijepo i svečano, a učenici IX. razreda  sve su uljepšali pjesmom uz gitaru. Razišli smo se u nadi da će i iduća godina biti rodna uz Božju pomoć.